Disclaimer

Deze disclaimer is voor het laatst aangepast op 17 maart 2017.

De website Byte-x.nl wordt beheerd door Trade-Sense. Trade-Sense verleent jou hierbij toegang tot deze website maar alleen op de manier zoals bedoeld, dus niet geautomatiseerd.

 

Beperkte aansprakelijkheid

We doen ons best om de website bij te houden. Toch is het mogelijk dat de inhoud wel eens onvolledig of niet juist is. Mocht je iets tegenkomen waarvan je denkt dat het anders moet neem dan uiteraard contact met ons op.

Alles wat we je aanbieden op Byte-x.nl is zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Byte-x.nl.

De informatie op Byte-x.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. In het bijzonder zijn alle prijzen op Byte-x.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten ervaren we geen aansprakelijkheid . Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

We plaatsen wel eens een linkje naar een andere website waarvan wij vinden dat die nuttig is. We doen dit zorgvuldig maar zijn niet aansprakelijk voor websites of diensten van derden.

 

Auteursrechten
We steken veel tijd in deze website en vinden het jammer als jij zomaar wat van ons kopiëert. Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Trade Sense en haar licentiegevers. Heb je iets nodig neem dan even contact met ons op.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Trade Sense, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van Byte-x.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Twijfel je over wat wel of niet mag, wil je graag wat van ons overnemen of zelfs samenwerken dan kun je natuurlijk altijd even mailen.

 

Wijzigingen

Deze disclaimer kan wel eens wijzigen. Wijzigingen zullen we dan uiteraard met jou delen op deze pagina. Bovenaan de pagina vindt je de datum waarop de disclaimer voor het laatst is aangepast.

Byte-X
Byte-X
  Te gebruiken vanaf 3 jaar
  Makkelijk aan te brengen
  Kan lange tijd gebruikt worden